Toezicht Festival header

Toezichtfestival 2023 - 20 juni
Theater Gooiland Hilversum

Over grenzen: zet je werk in de schijnwerpers!
Dinsdag 20 juni is het weer zover: het jaarlijkse Toezichtfestival! Dit keer in Theater Gooiland in Hilversum, een locatie helemaal in de sfeer van radio en televisie. Het thema is dit jaar Over grenzen. Wanneer en hoe stap je over grenzen heen voor onderlinge samenwerking en het publieke belang? En ook: hoe helpen de grenzen van het wettelijk kader in je werk? Natuurlijk kun je ook dit jaar weer voorstellen indienen om je kennis en ervaring te delen met je toezichtcollega's. Dus hou je werk niet voor jezelf, maar deel het: zet je werk in de schijnwerpers!

Thema
Over grenzen is gekozen als overkoepelend thema. Inspectiewerk gaat per definitie over grenzen, zoals vastgelegd in het wettelijk kader. Die grenzen zijn helpend, maar kunnen soms ook hinderen in het toezicht. Hoe breek jij barrières om goed te kunnen samenwerken met andere afdelingen, andere inspecties en organisaties? Hoe ga jij letterlijk over de grens om inspiratie te halen uit het buitenland? Hoe bewaak jij je eigen morele grenzen in je werk? Welke grenzen ben jij bereid te overschrijden als dit het algemeen belang dient? En hoe verantwoord je je dan? Welke grenzen hélpen je juist in je werk? Heb je hier ideeën over? Dien dan vooral een voorstel in en verwerf een plekje in het festivalprogramma. De deadline voor het indienen van voorstellen is inmiddels verstreken. 

  
 

 
Programma (tijden onder voorbehoud)
09.00 - 10.00 uur inloop en registratie
10.00 - 11.00 uur plenaire opening
11.15 - 16.00 uur deelsessies (van 12.30 tot 13.30 uur lunch)
16.15 - 17.00 uur plenaire afsluiting
17.00 - 18.00 uur borrel

Actief bijdragen? Dien een voorstel in!
Heb jij iets wat je wilt delen op het festival? Een succesvolle nieuwe aanpak? Een verfrissend inzicht? Een verrassende ervaring of een onverwacht talent? Bedenk er een passende vorm bij en dien je voorstel in. Het indienen is mogelijk tot en met 21 maart.

Chats