Toezicht Festival header

Registreren Reservelijst

Aanmelden voor de reservelijst van het Toezichtfestival op 20 juni is mogelijk via onderstaand formulier. Uiterlijk 13 juni hoor je of je deel kunt nemen aan deze dag.

Inschrijving en deelname aan het Toezichtfestival is gratis. Maar daarmee is het niet vrijblijvend. Als je je inschrijft gaan wij ervan uit dat je ook komt en houden we daar rekening mee met de catering en de sluiting van de registratie na een bepaald aantal deelnemers. Wees je hier bewust van. 

Persoonlijke gegevens
 
 
 
Theater Gooiland is uitstekend bereikbaar met het OV. We gaan er daarom vanuit dat je met het OV komt. Mocht dat niet lukken, geef dat dan hier aan.
 
Deelnemerslijst
Wij willen een deelnemerslijst (voornaam, achternaam, organisatie) publiceren in de congresapp. Via deze app kan je als deelnemer contact opnemen met andere deelnemers en sprekers. Jouw persoonsgegevens zijn hierbij beschermd.
 
 
 
 
Verwerking van persoonsgegevens
De gegevens die je aan ons verstrekt gebruiken we uitsluitend voor de communicatie en activiteiten van deze bijeenkomst. Uiterlijk een maand na het congres, zal SPITZ congres en event jouw gegevens overdragen aan de Inspectieraad en uit haar eigen bestanden verwijderen. De Inspectieraad bewaart de gegevens 1 jaar en gebruikt deze uitsluitend om een uitnodiging te sturen voor de volgende bijeenkomst.
Lees hier onze volledige privacyverklaring.
 
Ga je akkoord met de voorwaarden? *
 
 
 
 
 

Chats