Toezichtfestival 2022 header

Registreren

Hieronder kan je je registreren voor het Toezichtfestival op 16 juni bij Fort Altena in Werkendam. 

Persoonsgegevens
 
 
 
 
 
Deelnemerslijst
Wij willen een deelnemerslijst (voornaam, achternaam, organisatie) publiceren in de congresapp. Via deze app kan je als deelnemer contact opnemen met andere deelnemers en sprekers. Jouw persoonsgegevens zijn hierbij beschermd.
 
Verwerking van persoonsgegevens
De gegevens die je aan ons verstrekt gebruiken we uitsluitend voor de communicatie en activiteiten van deze bijeenkomst. Uiterlijk een maand na het congres, zal SPITZ congres en event jouw gegevens overdragen aan de Inspectieraad en uit haar eigen bestanden verwijderen. De Inspectieraad bewaart de gegevens 1 jaar en gebruikt deze uitsluitend om een uitnodiging te sturen voor de volgende bijeenkomst.
Lees hier onze volledige privacyverklaring.
 
Ga je akkoord met de voorwaarden? *
 
 
Wij zullen altijd de COVID-19 richtlijnen volgen zoals deze zijn opgesteld door de Nederlandse Overheid. Voorlopig verwachten we dat het Toezichtfestival op 16 juni gewoon door kan gaan zoals gepland. Mocht het festival in zijn huidige vorm niet door kunnen gaan, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten. Mochten wij onverhoopt door maatregelen van de overheid het maximale aantal fysieke deelnemers moeten inkrimpen, dan werken wij op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Schrijf je dus vandaag nog in!
 
 
 
 

Chats